top of page

Vårt framtida koncept

Lanseras preliminärt den 1/6 2021 första datum för bokning är 6/5 2023.
Nu kommer en hel del text. Vi vill bjuda in er till att hjälpa oss utveckla vårt koncept. Detta är vad vi ursprungligen tänkt oss, vad tycker ni? Vad vill ni lägga till? Vad vill ni ta bort? Hur är priset? Är det något för er? Är hyrt porslin bra? 

Er helg:
Ni kommer hit på torsdag förmiddag. Förbereder festsalen, gör er hemmastadda i bostadshuset. Äter hämtpizza och spelar sällskapsspel med era närmaste för att sedan sova över med hela gänget.

fredagen är allt redan färdigt och er helg kan börja. Frukost med vännerna, sola i trädgården, svalkar er i poolen. Förbered och gå igenom bröllopet med nyckelpersonerna i lugn och ro. På kvällen käkar ni en god middag, leker charader och njuter av ett varmt bad i badtunnan. 

Lördagen är här och ni börjar med en gemensam frukost. Sen, om en så vill, stängs dörren som delar av huset i två separata delar med vars ett badrum och egna utgångar. Här kan varje partner förbereda sig med sin del av sällskapet för att sedan gå ut i trädgården och få en äkta ’’first look’’. Resten av dagen fortsätter sedan på vigselplatsen eller kyrkan och sen i festsalen med en fantastisk bröllopsfest. 

 

Ni vaknar sedan upp på söndagen i huset, fortfarande omgivna av vänner. Här kan ni öppna presenter, njuta av en brunch, prata om allt roligt som inträffade på bröllopsfesten natten innan. 

En hel helg som alla kommer minnas starkt.

 

Bostadshuset:

Samlas med era närmaste vänner, 8 personer som kan spendera en helg tillsammans. Laga mat tillsammans i köket, njut av en stor frukost i matsalen. Dela av huset så att på bröllopsdagen kan du och din partner förbereda sig i vars en del. Ni har allt på samma ställe och kan få ett äkta ’’first look’’ på bröllopsdagen. 

 

4 sovrum med två enkelsängar i varje (Går att slå ihop). 

2 vardagsrum, ett i varje del

1 kök

2 badrum, ett i varje del

1 matsal 

Uterum med möblemang och vedeldad spis för mysiga kvällar. 

Badtunna/pool for svalkande dopp på dagen och sköna bad på kvällen och natten. 

Stor blommande trädgård med uteplats, sköna hängstolar och grill. 

 

Festsalen:

 • Stor lada inredd till festsal

 • Stolar och bord för 130 sittande

 • Kök för catering

 • Porslin
  Vi tillhandahåller hyrporslin från olika leverantörer i vår närhet. På så sätt slipper ni ansvaret att behöva återlämna diskat och putsat porslin. Ni har också fördelen att utan extra kostnad kunna välja mellan olika stilar på ert porslin. Drejat keramiskt porslin, klassiskt vitt eller vintage, ett perfekt sätt att få ert bröllops uttryck att bli ännu mer personligt. 

 • Två toaletter (ytterligare 2 i huset)

 • Stor trädgård med vigselplats 

 • Parkering

 • Välutrustad scen
  Högtalarsystem för festmusik, trådlösa mikrofoner för tal, scen/klubbljus för ett grymt dansgolv, projektor med 100 tums duk för alla pinsamma bilder. 

 • Bar

 • Lounge
  Ett mindre rum i anslutning till festsalen. Perfekt för ett photobooth och presentbord. Men också ett viktigt rum för till exempel fotograf, ammande eller andra förberedelser. Vanligtvis är rummet möblerat med soffor och fåtöljer. 

 • Såklart ingår städning av både lokal och av bostadshuset.

 

bottom of page